torsdag, februari 22

Lite blandat

Onsdag. Jag, mamma och min lilla lilla lilla syster Ticktack var i Täby och tog passfoto. Jag köpte en påse Polly som jag gömde för min lilla lilla lilla syster Ticktack i mammas väska. Väskan låg i mitt knä hela vägen hem och när bilen äntligen stannar vid garaget gav jag henne (mamma) den. Jag: Varsågod.
Mamma: Tack för skjutsen.

Okej, jag har varit på bio med Mio...a. Natt på muséet, och den var fett bra och dom där små människorna var SÅ SÖTA.

3 Comments:

At torsdag, februari 22, 2007 10:47:00 em, Anonymous Anonym said...

Hoppar du av? :/ Ojdå, låter jobbigt. Tävlingen är inte så viktig ändå :P
Vi ses imorrn

 
At fredag, februari 23, 2007 6:08:00 em, Anonymous Anonym said...

JAG DYRKAR DIG!
Det var bra gjort, det där med magrutetävlingavhoppandet. jag vet att du ljög. Men jag ska ju bli en bättre människa så jag förlåter dig utan bråk.
Gah, jag kommer inte klara av att bli en bättre människa =/
Vi ska så gå på bio när vi kan? Tenaious D, liksom. Eller det var väl den vi skulle se? (bland annat)

Jag ska åka bort i evigheter. Det känns skönt at åka ifrån Åkersberga, men idag insåg jag att jag kommer att sakna er (ni fattar själva vilka ni är tror jag). Men hitta på något kul. Alex, övertala dina föräldrar att åka iväg på torsdag? =)

 
At måndag, februari 26, 2007 12:51:00 em, Anonymous Anonym said...

jaa, magrutetävlingen känns otroligt jobbig har varit sjuk i ca tre veckor och vågar inte ge mig in i något hett tränningspass.
Kanske är jag lat och orkar inte? Jag funderar också på att hoppa av magrutetävlingen. Magrutor är ändå inte snyggt på tjejer, visst kan det vara fint med en hård platt mage men när man ser rutor blir det för mycket.

Jag vill också med på bio! Blä, jag har inte varit på bio sen du och jag gick på, Du Jag och dupree. Så hette den typ? Aja, jag sitter här som vanligt framför datorn i mina sunkiga mjukisbyxor och deppar över hur tråkigt mitt liv är. Herregud vad jag klagar. >.< jaja, klartslut. <3

 

Skicka en kommentar

<< Home